Trapezni lim

Trapezni lim je proizvod sa veoma širokim spektrom primene. Zbog svojih mogućnosti koristi se u industrijskim objektima, za pokrivanje stambenih objekata, za sve vrste fasada ili jednostavnih krovova na farmama.

Moramo da zapamtimo da je izbor odgovarajućeg trapeznog lima veoma važan. Prvo, treba da definišemo za šta želimo da ga koristimo. Za krov ili fasadu? Pravi izbor profila garantuje sigurnost i odgovarajuću isplativost investicije.

FASADNI TRAPEZNI LIM

Fasadni limovi predstavljaju dobar izbor za oblaganje zidova objekata, a posebno su pogodni za pokrivanje industrijskih hala. Veoma su korisni pri oblaganju svih tipova montažnih garaža, kuća ili većih stambenih i poslovnih objekata.

FASADNI TRAPEZNI LIM – Odlikuje ga laka i brza montaža, vodonepropusnost i izdržljivost.

Na lageru: FASADNI TRAPEZNI LIM -TR 18

KROVNI TRAPEZNI LIM

KROVNI TRAPEZNI LIM je predviđen za pokrivanje većih površina na objektima jer ima visok index opterećenja. Podnosi montažu pod malim nagibom do 7%. Uglavnom se koristi za pokrivanje industrijskih hala.

Trapezni krovni limovi su profilni limovi koji imaju oblik profila u obliku trapeza i ofarbani su visoko kvalitetnim premazima zarad veće izdržljivosti.

Na lageru : KROVNI TRAPEZNI LIM -TR 35;TR 40;TR 60

Debljina lima: 0.45mm, 0.50m, 0.60mm

Pokrivna širina: 820mm-1060mm

Dužina profila: po potrebnoj meri

Antikondenz filc: mogućnost

trapezni lim metals