read more fakerolexebay.Discover More watches replicas usa.visite site replica rolex.Wiht 70% Discount missreplica.recommended you read https://www.relogiosavenda.com/.best value zegarki repliki.web link luxury-replicawatches.Read More Here shopswisswatches.com.blog link https://www.prolexushoes.com/.see page crowdcontrolexpo.com.internet https://www.realestatewatches.com/.go to this website https://www.toyswatches.com.hop over to these guys rolex replicas swiss made grade 1.have a peek at this site fake breitling.continue reading this bell and ross replica watches.you can try this out https://www.moneytagheuer.com/.explanation richard mille replica watch.web replica watches for sale in USA.check it out https://www.loantagheuer.com.her explanation https://www.carbreitling.com/.

Šrafovi

Šrafovi su mašinski elementi koji imaju cilindrično telo sa navojem. Koristi se za spojeve koji se mogu sastavljati I rastavljati bez oštećenja. Pored tela sa navojem šraf ima glavu različitog oblika koja se uz pomoć odgovarajućeg alata može odvijati I zavijati. Glava šrafa je uglavnom veća od tela šrafa da bi se šraf zaustavio kod zavijanja ali I da prenosi silu na nosivoj površini.

U ponudi imamo široku paletu šrafova različitih dimenzija za montažu sendvič panela I profilisanih limova na metalnu konstrukciju

  • SAMORESCI – SAMOBUŠEĆI ŠRAF
  • KALOTE – JAHAČI

 

Pošaljite zahtev putem mail-a office@metals.rs ili nas kontaktirajte putem navedenih telefona